Petes Noémi angol nyelvtanár Kaposvár

Üdvözlök minden kedves érdeklődőt! Remélem segítségére lehetek abban, hogy gyors és maradandó sikereket érhessen el a nyelvtanulás területén. Az oldalon történő böngészéshez kellemes időtöltést kívánok!

Magánoktatás:


Tanóráim oldott légkörben folynak, ahol a diákok hamar elfelejtik nyelvi gátlásaikat. Ezáltal hatékonyabban és könnyebben tudnak tanulni. Minden ember más, ezért arra törekszem, hogy mindenki korának, érdeklődési körének, igényeinek és tudásszintjének megfelelően, egyéni tanmenetet állítsak össze. Tapasztalataim szerint csakis ez az út vezet sikerhez.

A különböző szintű nyelvvizsgákra való felkészítés esetén tanítványaimmal közösen választjuk ki a számukra megfelelő nyelvvizsgatípust. Viszgázóim a rendelkezésükre álló, tanulást segítő többféle eszköz használatával a felkészülés során maximális támogatást kapnak. Bizonyos típusú nyelvvizsgák esetében lehetőség van korábbi vizsgafelvételének DVDn történő megtekintésére is. Minden feladattípust begyakorlunk, tesztelve az egyes részfeladatokra rendelkezésre álló időt is. A szóbeli vizsgára tematikus felkészítés mellett  vizsgatrükkökkel is készülünk.

A tanulás történhet egyéni vagy kiscsoportos (max. három fő) formában.

A csoportos oktatás előnye, hogy egyaránt kialakul az együttműködés és az egészséges versenyszellem, sok a játékos készségfejlesztés és szituációs gyakorlat.  Előnyös azok számára, akiknek telefonálni, megbeszélni, vitázni, tárgyalni, prezentációt tartani, konkrét szituációkban társalogni kell megtanulnia. Érdemes a tanulócsoporthoz való csatlakozást megfontolni, ha úgy érzi a többiek bátoríthatják, ösztönözhetik, vagy segít, ha megoszthatják egymással sikereiket és nehézségeiket.

Az egyéni oktatás előnye, hogy az egyéni igényeket jobban figyelembe lehet venni. Ajánlom egyrészt azoknak, akik a csoport előtt nem mernek megszólalni, akiket mások jelenléte gátol a gyors haladásban, vagy speciális szaktudásra van szükségük. Esetleg egy tanfolyam elvégzése előtt rendszerezni, felfrissíteni szeretnék a korábban tanultakat.Weblap látogatottság számláló:

Mai: 21
Tegnapi: 10
Heti: 66
Havi: 193
Össz.: 129 196

Látogatottság növelés
Oldal: Magánoktatás
Petes Noémi angol nyelvtanár Kaposvár - © 2008 - 2024 - petesnoemi.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »